Смештај

soba moje majke

Двокреветна

 • брачни кревет
 • сопствено купатило
 • решо кухиња
 • централно грејање
 • телевизор
 • интернет

Цена по особи од

roditeljska soba

Двокреветна

 • брачни кревет
 • сопствено купатило
 • централно грејање
 • телевизор
 • интернет

Цена по особи од


kurajberska soba

Трокреветна

 • сопствено купатило
 • централно грејање
 • употреба ТВ сале
 • интернет

Цена по особи од

seljacka soba

Двокреветна

 • брачни кревет
 • сопствено купатило
 • грејање : посебна пећ на дрва
 • употреба ТВ сале
 • интернет

Цена по особи од


SOBA DULE

Двокреветна

 • брачни кревет
 • сопствено купатило
 • централно грејање
 • употреба ТВ салe
 • интернет

Цена по особи од

SOBA MILA

Двокреветна

 • посебно кревети
 • сопствено купатило
 • централно грејање
 • употреба ТВ сале
 • интернет

Цена по особи од

 


 

Дате цене су само за смештај. Све цене су изражене у динарима.

За више информација о свакој соби, кликните на назив собе.